Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Fortunaliga

Domonkos podpísal novú zmluvu s Ružomberkom do konca roku 2025

Na snímke zľava Eynel Soares (Trenčín) a Kristóf Domonkos (Ružomberok) v zápase 1. kola nadstavbovej časti Fortuna ligy - skupina o udržanie sa, AS Trenčín - MFK Ružomberok 10. marca 2023 v Trenčíne. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Dvadsaťpäťročný stredopoliar, ktorý do Liptova prestúpil na začiatku januára 2022, má za sebou nevydarenú jeseň.

Ružomberok 29. januára (TASR) - Ofenzívny stredopoliar Kristóf Domonkos sa dohodol s futbalovým klubom MFK Ružomberok na novej zmluve do 31. decembra 2025. V najvyššej slovenskej súťaži nastúpil v 38 zápasoch.

"Som veľmi rád, že, napriek predchádzajúcemu výpadku, klub chce pokračovať v spolupráci aj naďalej. Netajím, vzhľadom na svoj výpadok, som mal aj trochu obavy, čo bude so mnou ďalej. V prvom rade chcem byť zdravý a dostať sa do formy spred zranenia," uviedol Domonkos, ktorý už naplno s mužstvom trénuje. Bol aj na sústredení v Turecku a vrátil sa zatiaľ v rámci prípravy tiež do zápasového režimu.

Dvadsaťpäťročný stredopoliar, ktorý do Liptova prestúpil na začiatku januára 2022, má za sebou nevydarenú jeseň. V prvých troch kolách v každom zápase skóroval, lenže postupne sa ho začali prenasledovať zdravotné problémy. Naposledy hral 10. októbra proti Zlatým Moravciam. Napokon bola nevyhnutná operácia slabinového pruhu, ktorú hráč podstúpil 20. novembra 2023.