Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Fortunaliga

Michalovce posilnil španielsky stredopoliar Samuel Ramos

Na snímke prvý tréning v rámci zimnej prípravy futbalového klubu Niké ligy MFK Zemplín Michalovce na sezónu 2023/2024 8. januára 2024 v Michalovciach. Foto: TASR - Roman Hanc

Ramos je po Uruguajčanovi Enzovi Arevalovi a Grékovi Ioannisovi Niarchosovi treťou zimnou posilou Michaloviec.

Michalovce 22. januára (TASR) - Futbalistov MFK Zemplín Michalovce posilnil španielsky ofenzívny stredopoliar Samuel Ramos. So "žlto-modrými" sa dohodol na spolupráci do leta 2026. Klub Niké ligy o tom informoval na oficiálnej stránke.

Ramos je po Uruguajčanovi Enzovi Arevalovi a Grékovi Ioannisovi Niarchosovi treťou zimnou posilou Michaloviec. Naposledy si do novembra minulého roka obliekal dres štvrtoligového španielskeho klubu CD Mensajero. Futbalovo vyrastal v akadémii UD Las Palmas. Slovensko bude jeho prvá zahraničná zastávka v kariére.

"Zatiaľ som v Michalovciach veľmi spokojný. Mám zo všetkého dobrý pocit. Mužstvo sa mi celkom pozdáva, na všetkých chlapcoch v kabíne je vidieť, že chcú na jar posunúť Michalovce v tabuľke nahor. Mojim cieľom je pomôcť mužstvu a vydať zo seba všetko,“ povedal Ramos, ktorý dostal príležitosť v dvoch prípravných zápasoch a v oboch skóroval. "Určite každému hráčovi po príchode do nového tímu prospeje, keď sa hneď strelecky presadí. Mne to takisto pomôže po mentálnej stránke a dvihne mi to sebavedomie. Dúfam, že gólovo sa mi bude dariť aj v ligových zápasoch," dodal ľavonohý futbalista.