Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Fortunaliga

NIKÉ LIGA: Guľa skončil na lavičke Dunajskej Stredy

Na snímke tréner Adrián Guľa počas tlačovej konferencie ku štartu letnej prípravy futbalistov FC DAC 1904 Dunajská Streda v Dunajskej Strede 15. júna 2022. Foto: TASR - Jaroslav Novák

V tíme účastníka Niké ligy končí aj asistent trénera Ladislav Kubalík.

Dunajská Streda 17. novembra (TASR) - Slovenský tréner Adrian Guľa už nebude ďalej viesť futbalistov FC DAC 1904 Dunajská Streda. V tíme účastníka Niké ligy skončil aj asistent trénera Ladislav Kubalík.

Guľa zasadol na lavičku "žlto-modrých" v júni 2022 a odkoučoval celkovo 61 duelov. Dunajská Streda sa po 14. kole Niké ligy nachádza na 6. mieste so ziskom 24 bodov. Od vedúceho Slovana ju delí 11 bodov. O zmene na trénerskom poste informoval klubový web, meno nového kouča nezverejnili.

V tomto ročníku Niké ligy ide o šiestu zmenu trénera. V pondelok ukončil svoje pôsobenie na lavičke Zlatých Moraviec Vladimír Cifranič a nahradil ho Michal Hipp. V októbri Banská Bystrica ukončila spoluprácu s kormidelníkom Michalom Ščasným a nováčik z Košíc sa rozlúčil s Antonom Šoltisom. V tom istom mesiaci prišiel do Ružomberku Čech Ondřej Smetana, ktorý zaplnil miesto po Petrovi Struhárovi. Toho angažoval v tomto ročníku MFK Zemplín Michalovce namiesto Mareka Petruša.