Po Indonézii, Grécku, Srbsku či napríklad Turecku zavítal dnes na Strednú odbornú školu gastronómie a hotelových služieb v Bratislave aj Vietnam. A to prostredníctvom svojej typickej kuchyne.
Autor TASR
Bratislava 10. marca (TABLET.TV) - Predjedlo, polievka, hlavné jedlo, dezert a aj vietnamská káva. Všetko pripravovali študenti pod dohľadom vietnamských kuchárok.
Deň vietnamskej kuchyne bol od roku 2013 v poradí už deviatou akciou, ktorú škola v spolupráci s Veľvyslanectvami pripravila. Predstaviť svoju kuchyňu, a tak prevziať štafetu, by teraz mali niektorí z dnes pozvaných veľvyslancov. Študenti by tak mohli v budúcnosti pripravovať jedlá z Nórska, Cypru či Bieloruska či z Brazílie.
Deň vietnamskej kuchyne bol od roku 2013 v poradí už deviatou akciou, ktorú škola v spolupráci s Veľvyslanectvami pripravila. Predstaviť svoju kuchyňu, a tak prevziať štafetu, by teraz mali niektorí z dnes pozvaných veľvyslancov. Študenti by tak mohli v budúcnosti pripravovať jedlá z Nórska, Cypru či Bieloruska či z Brazílie.