Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Magazín

Výborná správa pre Gotta a jeho fanúšikov: Nádor zmizol

Na snímke český spevák Karel Gott Foto: TASR/Oliver Ondráš

Dobré správy oznámila spevácka legenda na sociálnej sieti.

Bratislava 18. marca (Teraz.sk) - Český spevák Karel Gott (76), ktorému vlani v októbri diagnostikovali rakovinové ochorenie lymfatických uzlín a následne musel prerušiť svoju kariéru, sa dnes od lekárov dozvedel výbornú správu. Výsledky posledného vyšetrenia už žiadne nádorové ochorenie nepotvrdili.

"Dnes pán Karel Gott absolvoval v nemocnici plánované finálne vyšetrenie. Podstúpil magnetickú rezonanciu a CT, ktoré potvrdili, že nádorové ochorenie úplne vymizlo," povedala pre internetový server Super.cz Gottova hovorkyňa Aneta Stolzová.

K správe sa už vyjadril aj samotný spevák. "Mám obrovskú radosť, pretože dnešné výsledky posilnili moju nádej, že sa opäť vraciam do života. Teraz ma samozrejme bude čakať veľmi dôležitá rekonvalescencia, pravidelne budem chodiť na kontroly v nemocnici, no najviac sa teším na to, že pozvoľna začnem s hlasovou rehabilitáciou," napísal Gott na svojom účte na sociálnej sieti Facebook.

"Mojou ctižiadosťou je vrátiť sa na javisko v takej forme, v akej ma ľudia poznajú a právom očakávajú," dodal mnohonásobný laureát československých a českých Zlatých slávikov a ďalších ocenení. Zároveň vyhlásil, že nechce byť fanúšikmi vzhľadom na svoju nedávnu chorobu tolerovaný či ľutovaný, a preto bude tráviť čas len so svojou rodinou, až dokým nebude úplne v poriadku.

Moji milí příznivci, dnes jsem v nemocnici absolvoval plánované finální vyšetření. Podstoupil jsem magnetickou rezonanci...

Posted by Karel Gott on Friday, March 18, 2016