Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia NHL

Chicago podpísalo novú dvojročnú zmluvu s Reichelom

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Reichel odohral v tomto ročníku za "jastrabov" 65 stretnutí, v ktorých nazbieral 16 bodov (5+11). Sezónu dohral v nižšej AHL na farme v Rockforde.

Chicago 8. mája (TASR) - Klub zámorskej hokejovej NHL Chicago Blackhawks oznámil podpis novej dvojročnej zmluvy s útočníkom Lukasom Reichelom. Dvadsaťjedenročný Nemec si za jednu sezónu zarobí 1,2 milióna USD.

"Myslím si, že je to pre nás príležitosť získať nejakú hodnotu, takisto aj pre Lukasa je to istota. Veríme mu, aj keď vie, že táto sezóna nebola podľa jeho predstáv. Som si istý, že cez leto bude pracovať na tom, aby mal dobrý začiatok v tréningovom kempe. Dúfame, že upevní svoju pozíciu v tíme a naozaj sa rozbehne," citovala agentúra AP generálneho manažéra klubu Kylea Davidsona.

Reichel odohral v tomto ročníku za "jastrabov" 65 stretnutí, v ktorých nazbieral 16 bodov (5+11). Sezónu dohral v nižšej AHL na farme v Rockforde. Nová zmluva dáva Reichelovi istotu, keďže sa v súčasnosti pripravuje s Nemeckom na blížiaci sa svetový šampionát v Česku.