Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Slovensko

Pojednávanie o podmienečnom prepustení M. Černáka odročili na máj

Na snímke odsúdený Mikuláš Černák prichádza v sprievode eskorty na verejné zasadnutie okresného súdu Trnava v trestnej veci odsúdeného Mikuláša Černáka o návrhu na podmienečné prepustenie z výkonu trestu odňatia slobody. V Piešťanoch dňa 25. apríla 2024. Foto: TASR

Podľa slov hovorkyne Krajského súdu v Trnave Jany Kondákorovej bolo odročené, pretože neboli splnené procesné podmienky na jeho vykonanie.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Trnava 25. apríla (TASR) - Pojednávanie o podmienečnom prepustení Mikuláša Černáka bolo vo štvrtok na Okresnom súde Trnava v Piešťanoch odročené na 2. mája.

Podľa slov hovorkyne Krajského súdu v Trnave Jany Kondákorovej bolo odročené, pretože neboli splnené procesné podmienky na jeho vykonanie.

Ako uviedol advokát Mikuláša Černáka Erik Magál, šlo o formálny nedostatok. "Neviem na koho strane je pochybenie. Pán prokurátor sa vyjadril, že nemá ten návrh, takže sa nedalo konať a vôbec sa ani neotvorilo verejné pojednávanie. Preto nebudem nič komentovať, všetko sa dozviete na verejnom zasadnutí. Predpokladám, že dokazovanie bude rozsiahlejšie. Myslím si, že pán Černák sa k tomu stavia dobre, uvidíme aký bude výsledok, bude sa vyjadrovať na verejnom zasadnutí," povedal Magál.

Odsúdený Mikuláš Černák prichádza na pojednávanie


Hovorkyňa OS Trnava J. Kondákorová: Verejné zasadnutie s odsúdeným Mikulášom Černákom je odročené na 2. mája