Návštevníci podujatia spoznávajú, ako sa vyrábajú domáce zabíjačkové špeciality, klobásy a jaternice, ktoré môžu nielen ochutnať, ale si ich aj kúpiť.
Autor TASR
Sliač 3. januára (TASR) – V prostredí Kúpeľov Sliač si dnes kúpeľní hostia, ale aj ľudia zo širokého okolia pochutnávajú na klasických zabíjačkových špecialitách.
Ako pre TASR uviedla Zuzana Triznová z obchodného a kultúrneho oddelenia kúpeľov, akciu Novoročná zabíjačka organizujú prvý raz. Snahou je zatraktívniť pobyt pacientom a v prvý novoročný víkend priniesť zábavu i dobrú náladu obyvateľom tohto kúpeľného mesta a jeho okolia. Návštevníci podujatia spoznávajú, ako sa vyrábajú domáce zabíjačkové špeciality, klobásy a jaternice, ktoré môžu nielen ochutnať, ale si ich aj kúpiť.
Ako pre TASR uviedla Zuzana Triznová z obchodného a kultúrneho oddelenia kúpeľov, akciu Novoročná zabíjačka organizujú prvý raz. Snahou je zatraktívniť pobyt pacientom a v prvý novoročný víkend priniesť zábavu i dobrú náladu obyvateľom tohto kúpeľného mesta a jeho okolia. Návštevníci podujatia spoznávajú, ako sa vyrábajú domáce zabíjačkové špeciality, klobásy a jaternice, ktoré môžu nielen ochutnať, ale si ich aj kúpiť.