Okrem tradičných mäsových zabíjačkových špecialít nebude chýbať ani ochutnávka ovarovej kaše, rozvoniavať budú tiež klobásy, slanina, pečené rebierka či bravčové kolená.
Autor TASR
Bratislava 2. februára (TASR) – Ukážky tradičnej slovenskej zakáľačky, zabíjačkové špeciality či súťaž vo varení kapustnice – to je len časť z programu v rámci Ružinovských zabíjačkových slávností 2017. Tie nielen pre milovníkov mäsových špecialít pripravuje na sobotu 4. februára od 10.00 h v Parku Andreja Hlinku mestská časť v spolupráci so spoločnosťou Cultus Ružinov. TASR o tom informovala Lucia Truchanová z marketingového oddelenia spoločnosti.
Okrem tradičných mäsových zabíjačkových špecialít nebude chýbať ani ochutnávka ovarovej kaše, rozvoniavať budú tiež klobásy, slanina, pečené rebierka či bravčové kolená. Atmosféru podujatia dotvorí kultúrny program. V rámci neho sa návštevníkom predstaví napríklad Folklórny súbor Karpaty s fašiangovým sprievodom, kráľovná cigánskych čardášov Monika Rigó či kapela Salamander.
Okrem tradičných mäsových zabíjačkových špecialít nebude chýbať ani ochutnávka ovarovej kaše, rozvoniavať budú tiež klobásy, slanina, pečené rebierka či bravčové kolená. Atmosféru podujatia dotvorí kultúrny program. V rámci neho sa návštevníkom predstaví napríklad Folklórny súbor Karpaty s fašiangovým sprievodom, kráľovná cigánskych čardášov Monika Rigó či kapela Salamander.