Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 8. september 2024Meniny má Miriama
< sekcia Bratislavský kraj

V Bratislavskom kraji odhalili cez víkend 7 opitých vodičov

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Vodiči boli obmedzení na osobnej slobode a čelia obvineniu z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Bratislava 8. júla (TASR) - V Bratislavskom kraji polícia počas uplynulého víkendu zaznamenala sedem vodičov pod vplyvom alkoholu. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

V nedeľu (7. 7.) krátko po 23.00 h hliadka podrobila dychovej skúške na alkohol 33-ročného vodiča uzbeckej národnosti s výsledkom 1,46 promile. Po Galvaniho ulici jazdil nekoordinovane a s defektom na prednom pravom kolese.

V Malackách nafúkal vodič dve promile alkoholu. Policajti ho zastavili v nedeľu po 22.00 h na základe oznámenia od občanov. "Tridsaťdeväťročný vodič z Gruzínska pred zastavením viedol vozidlo pomalou jazdou z jednej strany vozovky na druhú," priblížil hovorca.

Vodičke z okresu Skalica, ktorú zastavili policajti krátko pred 4.45 h na Panónskej ceste v smere do mesta, namerali v dychu 1,21 promile alkoholu.

Vodiči boli obmedzení na osobnej slobode a čelia obvineniu z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. "Opäť pripomíname, že jazdou pod vplyvom alkoholu zbytočne riskujete a ohrozujete nielen seba, ale i ostatných účastníkov cestnej premávky. Nebezpečnou jazdou môžete spôsobiť aj majetkové škody, ku ktorým by nemuselo vôbec dôjsť," dodal Szeiff.