Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 27. jún 2024Meniny má Ladislav a Ladislava
< sekcia Ekonomika

Oprava mostov si vyžiada diaľničné obmedzenia

Ilustračná snímka Foto: TASR/František Iván

Národná diaľničná spoločnosť opraví na diaľnici D1 pri Liptovskej Mare most nad železničnou traťou a na diaľničnom moste nad Lúkavským potokom vymení poškodené mostné závery.

Bratislava 11. mája (TASR) - Na severnej diaľnici D1 pri Liptovskej Mare opraví Národná diaľničná spoločnosť (NDS) most nad železničnou traťou a na diaľničnom moste nad Lúkavským potokom vymení poškodené mostné závery. Pre TASR to uviedol hovorca NDS Marcel Jánošík.

Na moste nad železničnou traťou vymení NDS poškodené mostné závery, konštrukčné vrstvy vozovky aj mostné rímsy. Práce na diaľnici D1 čiastočne obmedzia dopravu od 12. mája (nedeľa), 15.00 h, do 4. augusta (nedeľa), 18.00 h. Doprava bude presmerovaná cez prejazdy stredným deliacim pásom do protismeru a premávka usmernená dopravným značením.

Na diaľničnom moste nad Lúkavským potokom vymení NDS poškodené mostné závery. Dopravné obmedzenia z dôvodu výmeny mostných záverov sú na diaľnici D1 od 12. mája (nedeľa), 16.00 h, do 16. júna (nedeľa), 20.00 h. Doprava bude presmerovaná do voľného jazdného pruhu a premávka usmernená dopravným značením.