Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 22. september 2024Meniny má Móric
< sekcia Ekonomika

Platba nebola nikdy jednoduchšia

Foto: TASR/AP

Nemáte pri sebe svoju platobnú kartu, čítačku, alebo vás nebaví potvrdzovať svoje platby cez stránky Vašej banky? To asi nikoho.

Bratislava 16. júla (OTS) - Svet každým dňom prichádza s mnohými inováciami a internetové obchody s ním. Aj internetový obchod www.ikaria.sk, ako predajca moderných technológií, výpočtovej techniky a elektrotechniky, nezaostáva a modernizuje spôsoby platby. Ako píšu na svojej stránke: „Naším cieľom je vždy čo najjednoduchší nákup a čo najvyššia spokojnosť zákazníka.“ Takže koniec kartám, čítačkám a internet bankingu. Jednoduché platby si predsa vyžadujú jednoduchý prístup.

Prví na Slovensku
Spoločnosť Ikaro s.r.o. s radosťou oznámilа, že svojim zákazníkom vychádza promptne v ústrety. „Prečo by sme si mali komplikovať život zložitými platbami pri jednoduchých nákupoch? V našom internetom obchode www.ikaria.sk sme pre Vás pripravili ako prví na Slovensku novinku v oblasti platieb. Odteraz nepotrebujeme číslo Vašej karty, ani číslo Vášho bankového účtu. Stačí mobil, jedna SMS a už len počkáte, kým Vám vybraný tovar doručíme na Vašu adresu. Je tu VIAMO.“

Jedna SMS a tovar máte zaplatený
VIAMO je tu preto, aby boli platby pohodlnejšie. Stačí, ak si pri výbere spôsobu platby vyberiete „Platba cez VIAMO“ a pošlete na číslo internetového predajcu +421 911 452 742 SMS so svojou platbou. Predmet platby je číslo Vašej objednávky. VIAMO Vám zaručuje rovnakú bezpečnosť, akú banky garantujú aj pri iných spôsoboch platieb. Všetko je zašifrované s využitím najmodernejších bezpečnostných štandardov. Za platbu cez VIAMO samozrejme nezaplatíte nič navyše a vďaka prepojeniu s Vaším existujúcim účtom v banke budete mať aj pri platbách VIAMO vždy prehľad o Vašich výdavkoch.

Môžem VIAMO využiť aj ja?
Novinka VIAMO je určená v internetovom obchode pre platby s limitom 50€ (s DPH a dopravou)*. Akýkoľvek sortiment z ponuky www.ikaria.sk, ktorý si vyberiete a ktorého cena nepresahuje túto sumu, príde k Vám už za jednu SMS. Je len na Vás, akú platbu si vyberiete, ale prečo si komplikovať nákup? Zabudnite na karty, čítačky a internet banking. Platba nebola nikdy jednoduchšia.

Zastarané platby patria minulosti. S nami môžete rátať do budúcnosti.

*Platbu VIAMO Vám momentálne prinášajú partnerské banky Tatra Banka a VÚB Banka.