Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 23. október 2024Meniny má Alojzia
< sekcia Ekonomika

SALESIANER medzi top značkami na Slovensku

Salesianer medzi top značkami na Slovensku Foto: Superbrands Slovakia

Porota Superbrands ocenila high-tech práčovňu, ktorá je súčasťou viac ako storočnej tradície rodinného podniku.

Bratislava 23. októbra (OTS) - Spoločnosť Salesianer Miettex, ktorá sa zaoberá praním a prenájmom textílií, získala prestížne ocenenie Superbrands Business Award 2024. Zaradila sa tak do elitného klubu prémiových značiek, ktoré charakterizuje nielen vysoká kvalita a vynikajúce renomé, ale aj silný príbeh. Ocenenie je odrazom špeciálneho postavenia a uznania vynikajúcej pozície značky na lokálnom trhu. Do Superbrands nie je možné sa prihlásiť, nominácie sú výsledkom výberu odbornej komisie.

Priemyselné pranie a prenájom textílii prirodzene stoja na okraji záujmu bežného spotrebiteľa. Ten vníma ich konečný výsledok, nie proces, ktorým textílie prechádzajú. Tí, čo podnikajú či pracujú v oblasti zdravotníctva, hotelierstva, gastronómie a priemyslu však stavajú služby a servis práčovní do centra svojej pozornosti.
„Veľmi nás teší, že sme porotu zaujali našou prácou, pri ktorej je najobjektívnejšou referenciou spokojnosť zákazníkov. Ako rodinná spoločnosť s dlhoročnou tradíciou si vážime každé ocenenie. Superbrands je významné ocenenie, ktoré potvrdzuje kvalitu našich služieb a je zrkadlom silného povedomia značky SALESIANER,“ vysvetlila Melania Vargha, konateľka spoločnosti.

Spoločnosť Salesianer Miettex, sídliaca v Bratislave, patrí do skupiny SALESIANER, rakúskeho rodinného podniku s viac ako 100-ročnou tradíciou.

Foto: Superbrands Slovakia

„Vďaka našej inovačnej sile, jasnej orientácii na trvalú udržateľnosť, hygienu a zdravie, sme spoločnosťou s vedúcim postavením na trhu v regióne Rakúsko a v strednej, južnej a východnej Európe. Na Slovensku fungujeme 24 rokov a za tento čas sa nám podarilo vybudovať pevnú pozíciu a renomé v oblasti nášho pôsobenia. Kľúčom k úspechu je dôvera našich zákazníkov a je zodpovednosťou spoločnosti si ju dlhodobo udržiavať,“ upresnila M. Vargha.

Fakty, ktoré stoja za pozornosť
• High-tech práčovňa v Bratislave, s celkovou plochou 3600 m² a kapacitou prania 32 ton bielizne či odevov denne, zodpovedá výkonu viac ako 6400 pračiek v domácnosti.
SALESIANER má v súčasnosti v prevádzke približne 20 000 solárnych panelov. Tie vyrobia toľko elektriny, koľko spotrebuje za rok približne 3000 jednočlenných domácností.
• Prostredníctvom trvalo udržateľnej výroby energie je značka schopná znížiť svoju ekologickú stopu tým, že sa vyhne 672 tonám emisií CO2 ročne.
• 46,63 % riadiacich pozícií zastávajú ženy, celkovo podiel žien je 70 %
• Vodiči spoločnosti denne najazdia približne 80 000 kilometrov, čo je ekvivalent cestovania okolo rovníka.