Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 14. október 2024Meniny má Boris
< sekcia Ekonomika

SHP Group posiela pomoc do zaplavených oblastí

Foto: ECO - INVESTMENT a.s.

Pomoc obsahovala niekoľko kamiónov papierovej hygieny a finančnú podporu.

Bratislava 14. októbra (OTS) - Spoločnosť SHP Group, ktorá vyrába papierovú hygienu pod značkou Harmony, pomohla obyvateľom Bosny a Hercegoviny v čase katastrofálnych záplav, ktoré krajinu nedávno postihli. Jej závod SHP Celex v Banja Luke je súčasťou holdingu ECO - INVESTMENT a.s. pod vedením priemyselníka Milana Fiľa. Pomoc obsahovala niekoľko kamiónov papierovej hygieny a finančnú podporu.

“Slovenské veľvyslanectvo v Sarajeve v spolupráci s SHP Celex (SHP Group) koordinovalo humanitárnu pomoc pre oblasti zasiahnuté nedávnymi povodňami. Humanitárna pomoc vo forme papierových hygienických produktov bola odoslaná obyvateľom Jablanice a okolitých oblastí postihnutých touto prírodnou katastrofou. Toto je ďalší dôkaz solidarity a podpory medzi Slovenskom a Bosnou a Hercegovinou v ťažkých chvíľach. Podpora, keď je najviac potrebná, je najdôležitejšia,” uviedlo na svojich oficiálnych stránkach Veľvyslanectvo Slovenskej republiky v Bosne a Hercegovine.

Skupina SHP Group (Slovak Hygienic Paper Group) je nadnárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti celulózovo-papierenského priemyslu. Skupinu SHPG tvoria 3 obchodné pobočky a 4 výrobné závody, ktoré ročne vyrobia 176 tisíc ton polotovarov a hotových výrobkov. Je najväčším výrobcom produktov z hygienického papiera v strednej a východnej Európe s viac ako 1 300 zamestnancami. Výrobky predáva v 46 krajinách. SHP Group je členom holdingu ECO-INVESTMENT a.s.

Foto: ECO - INVESTMENT a.s.