Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 7. september 2024
< sekcia Ekonomika

Slovenská pošta hľadá dodávateľa nabíjacích staníc pre elektromobily

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Edmund Örzsik

Predmetom zákazky je obstaranie dodávateľa nabíjacích staníc na bežné nabíjanie na striedavý prúd aj nabíjacích staníc na vysokovýkonné nabíjanie jednosmerným prúdom.

Bratislava 23. júla (TASR) - Slovenská pošta hľadá dodávateľa nabíjacích staníc pre vozidlá s elektrickým pohonom. Predpokladaná hodnota zákazky je takmer 1,9 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH) na dva roky. Slovenská pošta plánuje s úspešným uchádzačom uzavrieť rámcovú dohodu. Súčasťou obstarávania je aj zabezpečenie autorizovaného záručného servisu. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania, ktoré bolo zverejnené vo Vestníku verejného obstarávania.

Predmetom zákazky je obstaranie dodávateľa nabíjacích staníc na bežné nabíjanie na striedavý prúd aj nabíjacích staníc na vysokovýkonné nabíjanie jednosmerným prúdom. Súčasťou je aj dodanie náhradných dielov a zabezpečenia autorizovaného záručného servisu.

Ponuky bude Slovenská pošta otvárať 19. augusta. O úspešnom uchádzačovi rozhodne najnižšia celková cena za celý predmet zákazky. Zákazku bude pošta financovať zo svojich prostriedkov viazaných na tento účel.