Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 9. október 2024Meniny má Dionýz
< sekcia Futbal

Bayern odštartuje novú sezónu pohárovým duelom proti Dürenu

Futbalista Bayernu Serge Gnabry (vpravo) sa teší po strelení svojho druhého gólu počas druhého semifinálového zápasu Olympique Lyon - Bayern Mníchov na finálovom turnaji Ligy majstrov v Lisabone v stredu 19. augusta 2020. Uprostred sa usmieva jeho spoluhráč Robert Lewandowski, vľavo Thomas Müller. Foto: TASR/AP

Düren mal po žrebe právo hostiť zápas, no jeho štadión je v rekonštrukcii a pre pandémiu koronavírusu by aj tak nemohli na štadión prísť diváci.

Berlín 23. augusta (TASR) - Futbalisti Bayernu Mníchov nastúpia v prvom stretnutí novej sezóny v 1. kole Nemeckého pohára proti Dürenu. Duel s účastníkom piatej najvyššej súťaže sa uskutoční 11. septembra v Allianz Arene.

Düren mal po žrebe právo hostiť zápas, no jeho štadión je v rekonštrukcii a pre pandémiu koronavírusu by aj tak nemohli na štadión prísť diváci. Preto sa s bavorským veľkoklubom dohodol na výmene. "Pre našich hráčov bude veľkým zážitkom odohrať súťažný zápas v Allianz Arene. V budúcnosti, keď dokončíme náš štadión, pozveme Bayern ku nám na exhibičné stretnutie," povedal prezident klubu Wolfgang Spelthahn pre agentúru DPA.

Düren si vybojoval účasť v 1. kole Nemeckého pohára finálovým víťazstvom nad Aachenom v regionálnej pohárovej súťaži Stredného Porýnia.