Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 6. október 2024Meniny má Natália
< sekcia Futbal

Vstupenky na virtuálny zápas Slovana majú už aj Šporar, či Vencel

Hráč Sportingu Andraž Šporar oslavuje druhý gól do bránky Istanbulu Basaksehir vo futbalovom zápase šestnásťfinále Európskej ligy Sporting CP - Istanbul Basaksehir v Lisabone 20. februára 2020. Foto: TASR/AP

Fanúšikovia majú príležitosť kúpou lístka na virtuálny zápas podporiť finančne nielen klub, ale aj zdravotníkov v Bratislave.

Bratislava 14. apríla (TASR) - Vstupenky na virtuálny zápas Slovana Bratislava si už zakúpilo viacero jeho bývalých futbalistov, medzi nimi aj Fabio Nigro, Pavol Masaryk, Alexander Vencel ml. a Andraž Šporar. Klub naplánoval konanie virtuálneho zápasu na 3. mája o 16.30 h, v danom čase odvysiela záznam duelu so Slaviou Praha zo sezóny 1991/92.

Fanúšikovia majú príležitosť kúpou lístka na virtuálny zápas podporiť finančne nielen klub, ale aj zdravotníkov v Bratislave. "Kúpte si virtuálne vstupenky na zápas Slovan – Slavia, čím pomôžete klubu v ťažkých časoch. Nikdy nezabudnite, že spolu sme Slovan a spolu všetko zvládneme," vyzval fanúšikov dlhoročný zakončovateľ "belasých" Andraž Šporar, ktorý v januári prestúpil do Sportingu Lisabon.

"Zaspomínajme si spolu na pamätné chvíle a fiktívne zaplňme staré Tehelné pole a jeho 43.000 miest. Aj touto cestou môžete podporiť klub v náročnej situácii, ktorá vládne vo svete," pripojil sa niekdajší brankár Alexander Vencel mladší.

Svoj bývalý klub sa rozhodol podporiť aj jeden z prvých legionárov v jeho drese Argentínčan Fabio Nigro. "Slovan je môj život a bude aj naďalej. Slovensko je moja krajina, je to môj domov. Držte sa slovanisti, držte sa Slováci a za všetko vám veľmi pekne ďakujem. Mám vás rád," povedal prostredníctvom videa, ktoré zverejnila oficiálna stránka ŠK Slovan.