Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 7. október 2024Meniny má Eliška
< sekcia Futbal

Hráči Realu Madrid sa v pondelok vrátili do tréningového procesu

Futbalista Realu Madrid Karim Benzema (druhý zľava) sa teší so spoluhráčmi po strelení gólu v zápase 8. kola La Ligy Real Madrid - Granada v Madride 5. októbra 2019. Foto: TASR/AP

Do konca sezóny najvyššej španielskej súťaže zostáva 11 kôl, na čele tabuľky figuruje FC Barcelona s dvojbodovým náskokom pred Realom Madrid.

Madrid 11. mája (TASR) - Futbalisti Realu Madrid sa v pondelok vrátili do tréningového procesu. Hráči "bieleho baletu" sa po pandémii koronavírusu pripravovali v malých skupinách v tréningovom centre klubu, predtým absolvovali testy na prítomnosť koronavírusu. Informovala agentúra AP.

Real sa na reštart sezóny začal pripravovať ako posledný z účastníkov La Ligy, ostatné kluby vrátane najväčšieho rivala FC Barcelona odštartovali už minulý týždeň. Do konca sezóny najvyššej španielskej súťaže zostáva 11 kôl, na čele tabuľky figuruje FC Barcelona s dvojbodovým náskokom pred Realom Madrid.

V Španielsku evidovali v pondelok o 14.00 SELČ celkovo vyše 268.000 prípadov ochorenia COVID-19, po nákaze novým koronavírusom SARS-CoV-2 tam zomrelo viac ako 26.000 ľudí. Celosvetovo je v 212 krajinách/územiach potvrdených vyše 4,2 milióna prípadov nákazy novým koronavírusom, podľahlo mu vyše 284.000 osôb.