Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 6. október 2024Meniny má Natália
< sekcia Futbal

SFZ informuje o spôsobe vrátenia peňazí za vstupenky na Írsko

Na snímke zľava prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik a generálny sekretár (SFZ) Peter Palenčík počas tlačového brífingu po rokovaní výkonného výboru SFZ v Bratislave 10. marca 2020. Barážový zápas futbalového EURO 2020 Slovensko - Írsko sa 26. marca na NFŠ (20.45 h) v Bratislave bude hrať bez divákov. Foto: TASR - Jaroslav Novák

SFZ prostredníctvom svojho oficiálneho webu priniesol informácie, ako požiadať o vrátenie finančných prostriedkov.

Bratislava 10. marca (TASR) - Výkonný výbor Slovenského futbalového zväzu (SFZ) na svojom utorňajšom zasadnutí rozhodol o tom, že barážový duel o postup na ME 2020 Slovensko - Írsko (26. marca 2020 o 20.45, NFŠ) sa v súvislosti so šírením koronavírusu na Slovensku odohrá bez divákov. Fanúšikovia, ktorí si už vstupenky na tento duel kúpili, o svoje peniaze neprídu a predajca Ticketmedia im ich vráti. SFZ prostredníctvom svojho oficiálneho webu priniesol informácie, ako požiadať o vrátenie finančných prostriedkov.

Zákazníci majú možnosť vrátiť vstupenky nasledovnými spôsobmi:

1. vstupenky zakúpené na predajnom mieste, môže zákazník vrátiť len na tom predajnom mieste, kde boli zakúpené, je potrebné aby ste dané, zakúpené vstupenky mali so sebou.

2. vstupenky zakúpené prostredníctvom online predaja t.j. www.ticketmedia.sk alebo mobilnej aplikácie môže zákazník vrátiť nasledovne:

a) priamo vo svojom konte na www.ticketmedia.sk a to v sekcii "Moje objednávky" dohľadá číslo objednávky, pričom číslom objednávky sa rozumie číslo nákupu, ktoré zákazník obdržal na e-mail po zakúpení vstupenky, spoločne s elektronickou vstupenkou e-ticket. Následne je potrebné zakliknúť správne číslo objednávky/číslo nákupu z e-mailu. Po otvorení zvolenej objednávky, je potrebné zakliknúť číslo lístka vstupenky, ktorú chce zákazník vrátiť. Číslo lístka sa nacháza na vstupenke pod barcode (pod čiarovým kódom). Po zakliknutí všetkých vstupeniek, ktoré chce zákazník vrátiť, následne zaklikne "Vrátiť lístky" (na spodku objednávky). Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola uhradená.

b) e-mailovou žiadosťou na: reklamacie@ticketmedia.sk , pričom k žiadosti o vrátenie je potrebné doložiť číslo objednávky/číslo nákupu, vstupenky v elektronickej podobe, ktoré boli zaslané, detail transakcie, kde je zreteľne uvedený dátum, číslo účtu platcu a suma. Platba bude prevedená v prospech účtu, z ktorého bola uhradená.