Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 8. október 2024Meniny má Brigita
< sekcia Futbal

Serie A: Milánske AC vyhralo v Lecce,Brescia získala bod s Fiorentinou

Hráč AC Milána Samu Castillejo (hore vpravo) sa raduje so spoluhráčmi z gólu počas zápasu 27. kola talianskej futbalovej Serie A Lecce - AC Miláno 22. júna 2020 v Lecce. Foto: TASR/AP

V tabuľke posledná Brescia získala bod na pôde Fiorentiny po remíze 1:1.

Miláno 22. júna (TASR) - Futbalisti AC Miláno uspeli vo svojom prvom dueli v talianskej lige po koronapauze. V pondelňajšom zápase 27. kola vyhrali na ihrisku Lecce presvedčivo 4:1 a v tabuľke sa posunuli na siedmu pozíciu.

Milánčania rozhodli o zisku troch bodov v druhom polčase, keď od stavu 1:1 zaznamenali tri góly. Za hostí sa presadili postupne Samuel Castillejo, Giacomo Bonaventura, Ante Rebič a Rafael Leao. AC sa tak bodovo dotiahlo na šiesty Neapol. Lecce je po prehre naďalej v pásme zostupu na 18. pozícii.

V tabuľke posledná Brescia získala bod na pôde Fiorentiny po remíze 1:1. Slovenský futbalista Nikolas Špalek nastúpil za hostí v 66. minúte a deväť minút pred koncom videl žltú kartu za faul. Fiorentina dohrávala s desiatimi mužmi, keď rozhodca vylúčil v 70. minúte obrancu Martina Caceresa a následne vykázal po protestoch aj trénera domácich Giuseppeho Iachiniho.

Serie A - 27. kolo:


ACF Fiorentina – Brescia Calcio 1:1 (1:1)
Góly: 29. Pezzella – 17. Donnarumma (z 11m), ČK: 70. Caceres (Fiorentina), N. Špalek za hostí od 66. min

US Lecce – AC Miláno 1:4 (0:1)
Góly: 54. Mancosu (z 11m) – 26. Castillejo, 55. Bonaventura, 57. Rebič, 72. Leao