Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 6. október 2024Meniny má Natália
< sekcia Futbal

Prípravný zápas Rakúsko - Turecko 30. marca vo Viedni bez divákov

Tureckí fanúšikovia vykrikujú slogany v kvalifikačnom zápase H-skupiny EURO 2020 Francúzsko - Turecko v Paríži 14. októbra 2019. Foto: TASR/AP

Verdikt v stredu potvrdil Rakúsky futbalový zväz (ÖFB).

Viedeň 11. marca (TASR) - Prípravný futbalový zápas Rakúsko - Turecko sa 30. marca vo Viedni na štadióne Ernsta Happela bude hrať bez divákov. Dôvodom sú bezpečnostné opatrenia v súvislosti so šírením koronavírusu.

Verdikt v stredu potvrdil Rakúsky futbalový zväz (ÖFB), informovala agentúra APA. Peniaze fanúšikom za už zakúpené vstupenky refundujú v plnom rozsahu.

Počet známych prípadov nákazy novým koronavírusom SARS-CoV-2, spôsobujúcim respiračné ochorenie COVID-19, v Rakúsku stúpol do stredajšieho rána na 206. Podľa aktuálnych údajov ministerstva zdravotníctva sa štyria pacienti - dvaja v Tirolsku a dvaja vo Viedni - medzičasom vyliečili. Ochoreniu COVID-19 v Rakúsku zatiaľ nikto nepodľahol. Počet smrteľných obetí SARS-CoV-2 sa podľa údajov "Coronavirus COVID-19 Global Cases by Johns Hopkins CSSE" celosvetovo k stredajšiemu popoludniu zvýšil na 4373, v 118 krajinách/regiónoch sveta ho diagnostikovali u 121.545 osôb.