Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 8. október 2024Meniny má Brigita
< sekcia Futbal

Hetrik diabla Martiala zostrelil Sheffield, v akcii Duda i Dúbravka

Hráč Manchesteru United Anthony Martial strieľa druhý gól do bránky Sheffieldu vo futbalovom zápase anglickej Premier League Manchester United - Sheffield United v Manchesteri 24. júna 2020. Foto: TASR/AP

Futbalisti Newcastlu United remizovali v stredajšom domácom stretnutí 31. kola najvyššej anglickej súťaže s Aston Villou 1:1.

Londýn 24. júna (TASR) - Futbalisti Newcastlu United remizovali v stredajšom domácom stretnutí 31. kola najvyššej anglickej súťaže s Aston Villou 1:1. Slovenský brankár Martin Dúbravka inkasoval až v 83. minúte, keď bod pre hostí zabezpečil Ahmed Elmohamady. Loptu zo siete lovil po dvoch dueloch, v ktorých si udržal čisté konto.

Norwich City s Ondrejom Dudom si skomplikoval "záchranárske" práce, keď doma podľahol Evertonu 0:1. "Kanárici" sú v ligovej tabuľke na 20. priečke, na 17. miesto znamenajúce zotrvanie v Premier League majú manko šesť bodov. Slovenský stredopoliar hral do 71. minúty.

Hrdinom Manchestru United sa v zápase so Sheffieldom United stal Anthony Martial. Francúzsky útočník sa pod triumf domácich 3:0 podpísal hetrikom.

Premier League - 31. kolo:



Manchester United - Sheffield United 3:0 (2:0)
Góly: 7., 44. a 74. Martial

Newcastle United - Aston Villa 1:1 (0:0)
Góly: 68. Gayle - 83. Elmohamady, M. Dúbravka (Newcastle) odchytal celé stretnutie

Norwich City - FC Everton 0:1 (0:0)
Gól: 55. Keane, O. Duda (Norwich) hral do 71. min

Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth 1:0 (0:0)
Gól: 60. Jimenez