Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 6. október 2024Meniny má Natália
< sekcia Futbal

LM: Odvetný duel medzi Barcelonou a Neapolom sa odohrá bez fanúšikov

Hráči Barcelony Jordi Alba (vpravo) a Lionel Messi (vľavo) oslavujú gól, ktorý bol vďaka systému VAR neskôr zamietnutý počas zápasu španielskej futbalovej ligy Barcelona - Real Sociedad na štadióne Camp Nou v Barcelone 7. marca 2020. Foto: TASR/AP

Odveta sa odohrá v stredu 18. marca, úvodný duel na štadióne San Paolo v Neapole sa skončil nerozhodne 1:1.

Madrid 10. marca (TASR) - Budúcotýždňový odvetný súboj osemfinále Ligy majstrov medzi domácou Barcelonou a Neapolom sa pre obavu zo šírenia nového koronavírusu odohrá v metropole Katalánska bez fanúšikov.

Informáciu priniesla agentúra AFP s odvolaním sa na oficiálnu správu "Blaugranas" prostredníctvom sociálnej siete Twitter. Odveta sa odohrá v stredu 18. marca, úvodný duel na štadióne San Paolo v Neapole sa skončil nerozhodne 1:1.



Bez divákov sa odohrajú aj ďalšie dva odvetné súboje medzi Valenciou a Atalantou Bergamo v Španielsku a vo Francúzsku duel medzi domácim Parížom Saint Germain a Borussiou Dortmund.

Španielsko zaznamenalo 31 úmrtí a viac než 1200 nakazených k utorku 12.00 SEČ. Počet smrteľných obetí SARS-CoV-2 sa podľa údajov "Coronavirus COVID-19 Global Cases by Johns Hopkins CSSE" celosvetovo zvýšil na 4027, v 115 krajinách/regiónoch sveta ho diagnostikovali u 114.567 osôb.