Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 10. október 2024Meniny má Slavomíra
< sekcia Futbal

Sanchez oľutoval prestup z Arsenalu do Manchestru United v prvý deň

Alexis Sánchez, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Svojho agenta sa dokonca spýtal, či sa dá kontrakt ešte zrušiť.

Miláno 4. septembra (TASR) - Futbalový útočník Interu Miláno Alexis Sanchez priznal, že prestup z Arsenalu Londýn do Manchestru United oľutoval hneď po prvom tréningu. Svojho agenta sa dokonca spýtal, či sa dá kontrakt ešte zrušiť.

Reprezentant Čile prišiel na Old Trafford v roku 2018. V 45 stretnutiach v drese ManU strelil päť gólov. Manchester United ho pred uplynulou sezónou poslal na hosťovanie do Interu Miláno, ktoré sa zmenilo v trvalý prestup. "Podpísal som zmluvu s tímom, o ktorom som nemal veľa informácií. Po prvom tréningu som zisťoval, či sa dá ešte zrušiť. Lenže iba sa mi smiali a povedali, že kontrakt je podpísaný," opísal Sanchez svoje negatívne zážitky z čias, keď bol zverencom trénera Joseho Mourinha.

"Vraveli mi, že to je moja chyba, no občas je hráč závislý na prostredí, v ktorom sa ocitne. V tej chvíli sme neboli rodina a prejavilo sa to aj na ihrisku. Niekoho potrebovali obviňovať, tak to padlo na mňa. Bol som smutný, zmenil som sa z jedného z najlepších hráčov Premier League na niekoho, kto päť mesiacov nehral," doplnil svoje negatívne spomienky 31-ročný Čiľan. Informáciu priniesla agentúra AFP.