Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 12. október 2024Meniny má Maximilián
< sekcia Futbal

Sheffield United prehral s Tottenhamom Hotspur 1:3

Futbalista Tottenhamu Hotspur Tanguy Ndombele sa teší po strelení gólu v zápase 19. kola anglickej Premier League Sheffield United - Tottenham Hotspur v Sheffielde v nedeľu 17. januára 2021. Foto: TASR/AP

Súboj kandidátov na titul v anglickej futbalovej Premier League medzi FC Liverpool a Manchestrom United sa skončil bezgólovou remízou.

Londýn 17. januára (TASR) - Súboj kandidátov na titul v anglickej futbalovej Premier League medzi FC Liverpool a Manchestrom United sa skončil bezgólovou remízou. United sú po 18. kole na čele tabuľky o dva body pred Leicestrom. Liverpool je tretí so stratou troch bodov na lídra.

Bližšie ku gólu boli v nedeľňajšom zápase hostia z Manchestru. Lenže brankár obhajcu titulu Thiago Alcantara si v záverečnej štvrťhodine pripísal dva dôležité zákroky. Najprv v 75. minúte vychytal Bruna Fernadesa, ktorý strieľal spoza malého vápna a potom sa zaskvel aj zoči-voči Paulovi Pogbovi v 83. minúte.

Futbalisti Tottenhamu Hotspur nemali komplikácie s posledným tímom Premier League a zvíťazili 3:1 na jeho ihrisku. Domáci tak nenadviazali na prvú výhru sezóny z predchádzajúceho zápasu s Newcastlom a okupujú dno tabuľky s piatimi bodmi.

Premier League - 19. kolo:



FC Liverpool - Manchester United 0:0


Sheffield United - Tottenham Hotspur 1:3 (0:2)

Góly: 59. McGoldrick - 5. Aurier, 40. Kane, 62. Ndombele