Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 8. október 2024Meniny má Brigita
< sekcia Futbal

Z Agüera bude učiteľ španielčiny pre deti

Futbalista Manchestru City Sergio Agüero (uprostred) sa teší po strelení gólu v zápase 22. kola anglickej futbalovej Premier League Aston Villa - Manchester City v Londýne 12. januára 2020. Foto: TASR/AP

Agüerova prvá lekcia sa uskutoční vo štvrtok šesť dní pred úvodným zápasom jeho tímu po reštarte Premier League, v ktorom si "Citizens" zmerajú sily s Arsenalom Londýn.

Londýn 9. júna (TASR) - Argentínsky futbalista Sergio Agüero bude prostredníctvom online prenosu televíznej stanice BBC učiť deti po španielsky. Útočník Manchestru City chce naučiť deti do dvoch rokov počítať do dvanásť v jeho materinskom jazyku. Pre troj a štvorročné deti je pripravená konverzácia v španielčine o rodinných príslušníkoch a zvieratách.

Agüerova prvá lekcia sa uskutoční vo štvrtok šesť dní pred úvodným zápasom jeho tímu po reštarte Premier League, v ktorom si "Citizens" zmerajú sily s Arsenalom Londýn. "Som poctený tým, že môžem pomôcť k výchove detí. Pandémia koronavírusu pre ne znamenala nápor na psychiku a pre rodičov bolo nepochybne ťažké udržať ich koncentráciu pri učení," vyhlásil Agüero, ktorý má 11-ročného syna Benjamina.