Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 13. október 2024
< sekcia Futbal

Vidal je po operácii kolena, Interu bude chýbať približne mesiac

Futbalista Interu Miláno Arturo Vidal (vpravo) a Cristiano Ronaldo z Juventusu Turínv súboji o loptu v zápase 18. kola talianskej Serie A Inter Miláno - Juventus Turín 17. januára 2021 v Miláne. Foto: TASR/AP

Vidal prišiel do Interu, kde sa stal spoluhráčom slovenského stopéra Milana Škriniara, v septembri minulého roka z Barcelony.

Rím 12. marca (TASR) - Stredopoliar milánskeho Interu Arturo Vidal sa v piatok úspešne podrobil operácii kolena. Zákrok vykonali na klinike neďaleko Milána, informovala agentúra dpa.

"Vidal absolvoval artroskopický zákrok ľavého kolena. Ešte dnes by sa mal presunúť z nemocnice do domácej liečby a o pár dní začne s rehabilitáciou," uviedol v stanovisku líder talianskej Serie A, nešpecifikoval však dĺžku absencie 33-ročného čilského stredopoliara na trávnikoch. Podľa talianskych médií nebude k dispozícii približne mesiac.

Vidal prišiel do Interu, kde sa stal spoluhráčom slovenského stopéra Milana Škriniara, v septembri minulého roka z Barcelony. Z predošlého pôsobenia v Juventuse Turín má na konte štyri scudettá, tri majstrovské tituly získal s Bayernom Mníchov a raz sa z domáceho vavrínu tešil aj ako hráč Barcelony.