Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 12. október 2024Meniny má Maximilián
< sekcia Futbal

West Ham získal na hosťovanie Lingarda z Manchestru United

Futbalista Juan Mata (uprostred) sa teší so spoluhráčom Jesseom Lingardom po strelení gólu, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Lingard odohral za United vyše 200 zápasov, v ktorých strelil 33 gólov. V tomto ročníku však nastúpil v drese ManU iba trikrát.

Londýn 30. januára (TASR) - Anglický futbalista Jesse Lingard zamieril z Manchestru United na hosťovanie do konca sezóny do West Hamu United. V aktuálne piatom tíme Premier League sa stretne s bývalým trénerom "červených dialov" Davidom Moyesom.

Lingard odohral za United vyše 200 zápasov, v ktorých strelil 33 gólov. V tomto ročníku však nastúpil v drese ManU iba trikrát. "Nič nemám garantované, prišiel som sem, aby som tvrdou prácou a skúsenosťami pomohol tímu. Samozrejme, s trénerom sa dobre poznám, hral som už pod ním, vie o mojich kvalitách. Vie, čo všetko môžem priniesť mužstvu," citovala 28-ročného anglického reprezentanta agentúra DPA. West Ham okrem neho dotiahol aj trvalý prestup Saida Benrahmu, ktorý bol doteraz v mužstve na hosťovaní z Brentfordu.