Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 26. október 2024Meniny má Demeter
< sekcia Import

V Prešove premával dvojpodlažný autobus

Foto: Lea Heilová/TASR

V rámci osláv Dni mesta Prešov sa mohli Prešovčania previezť dvojpodlažným autobusom Double Decker Sirius.

Prešov 7. júna (TASR) - V rámci osláv Dni mesta Prešov mali Prešovčania možnosť previezť sa dvojpodlažným autobusom Double Decker Sirius. Autobus jazdil od 3. do 6. júna po trase Sibírska - Šváby - Železničná stanica - Hlavná - Poliklinika - Sídlisko III a späť. Jazda je bezplatná.
Dni mesta Prešov, ktoré sa konajú v týždni od 3. do 9. júna na pešej zóne v Prešove, ponúkajú bohatý kultúrny program. Hlavnými lákadlami sú Tomi Popovič, Ego, skupiny Kmeťoband, The Backwards, ale aj nočná šou Imaginácie. Už 7. ročník podujatia, ktoré sa stalo súčasťou kalendára kultúrnych aktivít v meste, v piatok a sobotu (8. a 9. júna) ponúkne návštevníkom, ale hlavne Prešovčanom motorkársku show motocyklového klubu Wild Horses MC Prešov s možnosťou povoziť sa na motorkách po Hlavnej ulici. Uskutoční sa aj Prešovský trojičný jarmok, tradičné maľovanie portrétov a architektúry na pešej zóne prešovskými výtvarníkmi a výtvarníkmi zo združenia K-Art Košice.
A k tomu všetkému sa pridá dobrá hudba v podaní Kmeťobandu, alebo vystúpenie známeho slovenského interpreta a člena formácie Kontrafakt Michala EGA Straku.      

Lea Heilová, Katolícka univerzita Ružomberok