Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 26. október 2024Meniny má Demeter
< sekcia Knihy

Rodinný roadtrip neprináša len spletité diaľnice, ale aj cesty lásky

Foto: Slovart

Novinka od autorky Kasie West s názvom Všade, kde sme neboli vás vezme nielen na rodinný roadtrip, ale nahliadne aj do najtajnejších zákutí dievčenského srdca.

Bratislava 5. júna (OTS) - Ak hľadáte oddychovú letnú knihu pre mladých, toto je ona. Novinka od autorky Kasie West s názvom Všade, kde sme neboli vás vezme nielen na rodinný roadtrip, ale nahliadne aj do najtajnejších zákutí dievčenského srdca.

Poznáte to – ako dieťa ste mali množstvo kamarátov, dokonca aj takých, ktorých by ste označili za najlepších. No časom sa vaše cesty rozídu a váš vzájomný kontakt sa zredukuje len na pridávanie srdiečok k fotkám na instagrame. Norad a Skyler, hrdinovia knihy Všade, kde sme neboli, majú za sebou podobnú históriu. Nevideli sa odkedy sa Norah s celou rodinou pred niekoľkými rokmi odsťahovala. Aj keď si písali a volali, nepodarilo sa im zachovať si pevné puto, diaľka predsalen urobila svoje. No ich mamy zostali priateľkami, a tak sa aj po rokoch rozhodli zorganizovať spoločné stretnutie rodín v karavanoch. Ako sa však zachovať v situácii, keď Norah aj Skyler riešia úplne iné záležitosti ako kedysi? Už to nie je hra na schovávačku či lozenie po stromoch a každý vidí toho druhého v inom svetle. Oboch však čaká štúdium na výške. Rodinný roadtrip neprináša len spletité diaľnice, ale aj cesty lásky. Knihu Všade, kde sme neboli preložila Oľga Kralovičová.

O autorke


Kasie West (1976) je americká autorka, ktorá píše romantické príbehy pre deti a mladých dospelých. Okrem písania miluje wakeboarding, alternatívne rockové balady a nočné čítanie. Vo Vydavateľstve SLOVART jej vyšli dievčenské romány Frajer na záskok (2017), Láska nie je lotéria (2018), P. S. Mám ťa rada (2018), Zabuchnutá v knižnici (2018), Hlas tvojho srdca (2020) a trilógia Kamoši, frajeri... s titulmi Kamoši, frajeri a srdce na plátne (2021), Kamoši, frajeri a bozky za kamerou (2022) a Kamoši, frajeri a láska nad hladinou (2023).