Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 16. október 2024Meniny má Vladimíra
< sekcia Krimi

HaZZ: Zrážka vozidla so zverou si vyžiadala zranenie jednej osoby

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Zranená osoba bola po príchode hasičov v opatere príslušníkov polície, informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

Uhrovec 14. novembra (TASR) - Zranenie jednej osoby si vyžiadala zrážka osobného auta s divokou zverou v nedeľu (13. 11.) večer na ceste I/9 v katastri Uhrovca v okrese Bánovce nad Bebravou. Pri dopravnej nehode zasahovali traja príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Bánoviec nad Bebravou s jedným kusom techniky. TASR o tom v pondelok informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

"Zranená osoba bola po príchode hasičov v opatere príslušníkov polície. Havarovaný automobil zostal na kolesách, pričom zrazená zver sa nachádzala vo vzdialenosti približne 200 metrov od motorového vozidla," opísal Petrík.

Hasiči podľa neho poskytli zranenej osobe predlekársku pomoc a ošetrenie, následne na havarovanom vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a po zdokumentovaní udalosti asistovali pri jeho bezpečnom naložení na vozidlo odťahovej služby.