Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 8. september 2024Meniny má Miriama
< sekcia Krimi

Hľadajú svedkov minulotýždňovej nehody na ceste I/60 v Žiline

Ilustračná snímka Foto: TASR/HAZZ

Pripomenuli, že nehoda sa stala v piatok 12. júla okolo 11.45 h a motocyklista pri prejazde pravotočivou zákrutou mal predným kolesom motocykla zn. KTM naraziť do vyvýšeného obrubníka.

Žilina 17. júla (TASR) - Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline v súvislosti s vyšetrovaním minulotýždňovej tragickej dopravnej nehody na ceste I/60 v Žiline hľadá prípadných svedkov nehody, ktorí by mohli prispieť k objasneniu okolností smrti 37-ročného motocyklistu. TASR o tom informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Pripomenula, že nehoda sa stala v piatok 12. júla okolo 11.45 h a motocyklista pri prejazde pravotočivou zákrutou mal predným kolesom motocykla zn. KTM naraziť do vyvýšeného obrubníka. Následne ho vymrštilo do zvislého dopravného značenia a dopadol cez stredný deliaci trávnatý pás pred protiidúce vozidlo zn. Volvo.

"Žiadame občanov, ktorí disponujú audiovizuálnym záznamom z kamery umiestnenej vo svojom motorovom vozidle, na ktorom by mohol byť zaznamenaný priebeh dopravnej nehody alebo jazda pred dopravnou nehodou, aby nám ho zaslali prostredníctvom súkromnej správy na facebookovom profile Polícia SR Žilinský kraj, e-mailom na adresu orpzza@minv.sk, prípadne ho odovzdali osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru," vyzvala na spoluprácu prípadných svedkov Kremeňová.