Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 3. júl 2024Meniny má Miloslav
< sekcia Krimi

Počas víkendu zaznamenali nehody spôsobené pod vplyvom alkoholu

Na archívnej snímke policajti kontrolujú alkohol za volantom. Foto: TASR Jaroslav Novák

Všetci opití vodiči putovali do cely policajného zaistenia.

Bratislava 1. júla (TASR) - Policajti počas uplynulého víkendu zaznamenali 13 dopravných nehôd, z toho dve spôsobené vodičmi pod vplyvom alkoholu. Takisto štyri trestné činy a 22 škodových udalostí. Bratislavská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

Ako policajti priblížili, obvinenie vzniesli 35-ročnému Tabirovi N., občanovi Kazašskej republiky. "V jeho prípade dychová skúška mala výsledok 1,83 promile," uviedli. Podotkli, že rovnako namerali aj 71-ročnému Ľubomírovi H.

Štyridsaťdeväťročný Norbert S. podľa policajtov na seba upozornil okoloidúcich ľudí svojou nerovnomernou jazdou zo strany na stranu. "Dychová skúška mala hodnotu 1,90 promile," doplnili. U 42-ročného Vasila H., občana Ukrajiny, dychovou skúškou zistili hodnotu 1,52 promile.

"Všetci opití vodiči putovali do cely policajného zaistenia. Vodičom bolo poverenými policajtmi vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," zdôraznili policajti. Pripomenuli, že jazdou pod vplyvom alkoholu vodiči zbytočne riskujú a ohrozujú nielen seba, ale i ostatných účastníkov cestnej premávky.