Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 18. október 2024Meniny má Lukáš
< sekcia Krimi

Premávka pri Starom letisku v bratislavských Vajnoroch je zhustená

Na snímke polícia opätovne upozorňuje na dopravné obmedzenia v Bratislave pre nedeľňajší (21. 7.) koncert AC/DC v blízkosti miesta jeho konania - Starého letiska vo Vajnoroch. Foto: TASR - KR PZ v Bratislave

Na Starom letisku v bratislavských Vajnoroch v nedeľu večer vystúpi austrálska legendárna skupina AC/DC.

Bratislava 21. júla (TASR) - Premávka na prístupových cestách v okolí Starého letiska v bratislavských Vajnoroch, kde sa v nedeľu uskutoční koncert skupiny AC/DC, je zhustená. Upozornila na to bratislavská polícia. Vodičom odporučila využiť príjazd Rače a od diaľnice D4.

"Dopravní policajti aj naďalej premávku usmerňujú a dohliadajú na jej bezpečnosť. (...) Vodičom odporúčame zvýšiť opatrnosť, trpezlivosť a zároveň ich vyzývame, aby sa riadili pokynmi policajných hliadok," uviedla na sociálnej sieti s tým, že prípady narušenia verejného poriadku doposiaľ nezaznamenala.

Na Starom letisku v bratislavských Vajnoroch v nedeľu večer vystúpi austrálska legendárna skupina AC/DC. V súvislosti s koncertom platia viaceré dopravné obmedzenia. Kompletne uzavretý je pre automobilovú dopravu Vajnorský nadjazd, a to do pondelka (22. 7.) 3.00 h.