Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Krimi

TRAGÉDIA NA CESTE: Nehoda v Trnave si vyžiadala život spolujazdkyne

Policajná snímka. Foto: Polícia SR - Trnavský kraj

Polícia priblížila, že 64-ročný vodič osobného auta pri odbočovaní vľavo na zjazd na R1 pravdepodobne nedal prednosť vodičovi oprotiidúceho auta a došlo k zrážke.

Trnava 13. augusta (TASR) - Jedna osoba prišla o život v dôsledku dopravnej nehody dvoch osobných áut, ktorá sa stala v pondelok (12. 8.) večer na nadjazde nad diaľnicou R1 smerom na obec Zavar (okres Trnava). Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Polícia priblížila, že 64-ročný vodič osobného auta pri odbočovaní vľavo na zjazd na R1 pravdepodobne nedal prednosť vodičovi oprotiidúceho auta a došlo k zrážke. Po nehode skončil 64-ročný vodič a jeho 49-ročná spolujazdkyňa mimo vozidla.

"Žena bola v kritickom stave urýchlene transportovaná do trnavskej nemocnice, kde, žiaľ, aj napriek maximálnej snahe lekárov, svojim zraneniam po niekoľkých hodinách podľahla. V nemocnici skončili aj obaja vodiči," priblížili policajti, ktorí nehodu vyšetrujú a začali trestné stíhanie v súvislosti s prečinom usmrtenia.

Dopravní policajti riešia aj pondelkovú dopoludňajšiu nehodu v Dunajskej Strede. Šesťdesiatosemročná vodička pravdepodobne nedala prednosť v jazde a vošla do cesty inému autu. "Pri zrážke sa zranili trojčlenné posádky oboch vozidiel a všetci museli byť prevezení do nemocnice," dodali policajti s tým, že presné príčiny a okolnosti nehody naďalej vyšetrujú. Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.