Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 18. október 2024Meniny má Lukáš
< sekcia Krimi

V Bratislave auto zrazilo chodkyňu, skončila v nemocnici

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Podľa doposiaľ zistených informácií mala vodička zraziť chodkyňu počas toho, ako prechádzala cez cestu po riadne vyznačenom priechode pre chodcov.

Bratislava 18. júla (TASR) - Na Prievozskej ulici v Bratislave došlo v stredu (17. 7.) večer k zrážke osobného auta s chodkyňou prechádzajúcou cez priechod pre chodcov. Alkohol sa u 33-ročnej vodičky nepotvrdil, 21-ročnú chodkyňu po nehode so zraneniami previezli do nemocnice. Polícia začala vo veci trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. TASR o tom informovala hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Jana Šimunková.

K incidentu došlo krátko pred 19.30 h. Podľa doposiaľ zistených informácií mala vodička zraziť chodkyňu počas toho, ako prechádzala cez cestu po riadne vyznačenom priechode pre chodcov. "Zrazená chodkyňa utrpela viaceré zranenia, ktoré si vyžiadali jej prevoz do nemocnice. U vodičky bola vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom," uviedla Šimunková.

Polícia v tejto súvislosti apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby počas prechádzania po viacprúdových cestných úsekoch s vyznačeným priechodom pre chodcov zvýšili svoju opatrnosť.