Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 26. jún 2024Meniny má Adriána
< sekcia Krimi

VÁŽNA NEHODA PRI L. MIKULÁŠI: Na mieste zasahujú hasiči

Snímka z miesta nehody. Foto: FB Polícia SR - Žilinský kraj

Hasiči spresnili, že ide o nehodu dvoch motorových vozidiel, na mieste evidujú i zranenie.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Ivachnová 1. júna (TASR) - Diaľnica D1 pri Ivachnovej (okres Ružomberok) v smere na Liptovský Mikuláš zostala v sobotu popoludní pre vážnu dopravnú nehodu neprejazdná. Informuje o tom žilinská krajská polícia na sociálnej sieti.

Na mieste okrem polície zasahujú i piati príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) s dvoma kusmi techniky, doplnilo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva HaZZ v Žiline. Hasiči spresnili, že ide o nehodu dvoch motorových vozidiel, na mieste evidujú i zranenie.

Oznámenie o nehode prijali záchranári na tiesňovú linku o 12.30 h, na miesto vyslali záchranársky vrtuľník a dve pozemné ambulancie, uviedla pre TASR hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová. "Po prvotnom ošetrení bola do nemocnice v Martine letecky transportovaná 26-ročná žena s otrasom mozgu a zlomeninou rebier. Sanitka transportovala do nemocnice v Ružomberku dieťa s povrchovým poranením krku. Do rovnakej nemocnice transportovali aj 33-ročného muža s dieťaťom s povrchovým poranením hlavy," priblížila Klimešová. Tridsaťjedenročnú ženu s povrchovým poranením zápästia a ruky záchranári podľa nej ošetrili na mieste.


Polícia žiada motoristov o trpezlivosť, ohľaduplnosť a rešpektovanie príslušníkov Policajného zboru na mieste.