Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 8. september 2024Meniny má Miriama
< sekcia Krimi

Začali trestné stíhania v prípade dopravnej nehody v Tomášove

Putá, ilustračné foto. Foto: Teraz.sk - Jaroslav Taldík

Druhé trestné stíhanie začal vyšetrovateľ pre nájdenie priesvitných plastových vreciek s neznámou kryštalickou látkou v aute značky Volkswagen.

Bratislava 16. júla (TASR) - Policajný vyšetrovateľ začal v prípade dopravnej nehody v Tomášove v Seneckom okrese trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia. Taktiež začal trestné stíhanie pre trestný čin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi. TASR o tom informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

"Zo strany vyšetrovateľa Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave po vykonaní potrebných úkonov začaté trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia, nakoľko konaním konkrétnej osoby došlo k vydaniu minimálne siedmich ľudí do nebezpečenstva smrti alebo ťažkej ujmy na zdraví, alebo cudzieho majetku do nebezpečenstva škody veľkého rozsahu," priblížil Szeiff. Zároveň spôsobil týmto osobám viaceré zranenia rôzneho rozsahu ako aj majetkovú škodu, dodal.

Druhé trestné stíhanie začal vyšetrovateľ pre nájdenie priesvitných plastových vreciek s neznámou kryštalickou látkou v aute značky Volkswagen. "Vyšetrovanie zo strany bratislavskej krajskej kriminálky aj naďalej intenzívne pokračuje," skonštatoval Szeiff.

Dopravnú nehodu v Tomášove spôsobil v nedeľu (14. 7.) 49-ročný muž, ktorý unikal pred policajnou hliadkou. Došlo k zrážke s dvomi vozidlami, v dôsledku ktorej poškodil ďalšie dve odstavené vozidlá. Pri nehode sa zranilo šesť ľudí, vodiča previezla s ťažkými zraneniami do nemocnice letecká záchranná služba.