Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 18. október 2024Meniny má Lukáš
< sekcia Krimi

Žena, ktorá pomohla ujsť dvom väzňom, chcela, aby zabili jej manžela

Joyce Mitchellová na súde 12. júna 2015 v americkom Plattsburghu. Zamestnankyňu väznice v štáte New York Joyce Mitchellovú, z ktorej pred týždňom ušli dvaja väzni, v piatok zatkli a obvinili z toho, že Davidovi Sweatovi a Richardovi Mattovi pomohla z väzenia s najprísnejším strážením utiecť. Foto: TASR/AP

Právny zástupca Peter Dumas v programe "Today" televízie NBC povedal, že Lyle Mitchell je stále v šoku zo zatknutia svojej manželky Joyce Mitchellovej.

Washington 18. júna (TASR) - Právny zástupca muža, ktorého manželka je obvinená z napomáhania dvom odsúdeným vrahom pri úteku z väzenia s najvyššou ochranou v štáte New York, povedal, že jeho klient bol zdrvený odhalením jej motívu. Žena údajne s väzňami hovorila o tom, aby zabili jej manžela, keď sa dostanú von.

Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP.



Právny zástupca Peter Dumas v programe "Today" televízie NBC povedal, že Lyle Mitchell je stále v šoku zo zatknutia svojej manželky Joyce Mitchellovej. Žena bola obvinená, že poskytla Davidovi Sweatovi a Richardovi Mattovi nástroje, ktoré im pomohli ujsť z nápravného zariadenia okresu Clinton v obci Dannemore pred takmer dvoma týždňami.



Dumas uviedol, že Lyle Mitchell spolupracuje s políciou a nič nenaznačuje, že by mal byť z niečoho obvinený.

Manželia pracovali vo väzenskej krajčírskej dielni, v ktorej pracovali aj Sweat a Matt. Obaja odsúdení sú napriek rozsiahlemu pátraniu stále na úteku.