Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 2. júl 2024Meniny má Berta
< sekcia Kultúra

AMO a Anabela Mollová predstavujú novú skladbu Stále my

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Skladba vznikla v pokoji, nenútene, je to taká letná skladba v štýle 'Back in the Days', ale s presahmi na súčasnosť a obrazmi, v ktorých možno spozorovať aj postoje k dnešku, k starnutiu.

Bratislava 25. júna (TASR) - V minulom roku oslávila formácia AMO 20 rokov od svojho vzniku sériou koncertov a skladbou Podaj mi ruku, ktorá odznela naživo v akustickej verzii aj na udeľovaní štátnych vyznamenaní 2024 v bratislavskej Redute a následne dostala aj podobu jednoduchého vizuálu. Chalani sa po rokoch opäť našli a rozhodli pokračovať, čoho dôkazom je aj nový song s názvom Stále my. Na spoluprácu si zavolali talentovanú speváčku Anabelu Mollovú, známu aj zo spolupráce s kapelou Fragile a mnohými ďalšími známymi hudobníkmi. TASR informoval PR manažér Marek Novák.

"Skladba vznikla v pokoji, nenútene, je to taká letná skladba v štýle 'Back in the Days', ale s presahmi na súčasnosť a obrazmi, v ktorých možno spozorovať aj postoje k dnešku, k starnutiu. V týchto časoch sme však chceli do sveta poslať pozitívnu vec, pri ktorej si človek dokáže zaspomínať a na chvíľu sa uvoľniť," opisuje nový počin textár Moe.

"Keď ma Viktor Hazard oslovil, aby som naspievala refrén v novej skladbe, samozrejme, som sa potešila, že budem súčasťou hudby tejto už legendárnej kapely. No ešte väčšia radosť prišla, keď som si vypočula demo skladby, ktoré mi poslal. Je to návrat k old school hip-hopu so ženským spievaným refrénom a také skladby som pred pár rokmi milovala," povedala Anabela.

Skladba Stále my dostala aj príjemný letný vizuál, o ktorý sa produkčne postarali chalani z Toxpro, réžiu mal na starosti Juraj Krén, ktorý o ňom povedal: "Skladba i videoklip vo mne vzbudzujú pocit leta, ktorý sa nám podarilo podporiť energiou mladých hercov a prácou kamery."



Stále my klip: https://www.youtube.com/watch?v=SxBRS8ngdDc