Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 8. október 2024Meniny má Brigita
< sekcia Kultúra

Il Volo prichádza do Bratislavy aj s hosťujúcim violončelistom Cellom

ILustračné foto. Foto: TASR - Erika Ďurčová

Švajčiarsky hudobník Jodok Cello je medzinárodne uznávaný violončelista a skladateľ, ktorý sa preslávil svojím jedinečným štýlom spájajúcim klasickú hudbu s modernými prvkami.

Bratislava 7. októbra (TASR) - Talianske pop-operné trio Il Volo, ktoré už viac ako desaťročie žiari na svetových pódiách, pripravilo pre svojich fanúšikov na koncerte 8. októbra v bratislavskej Tipos aréne špeciálne prekvapenie. Ako hosťujúca hviezda sa k nim pripojí fenomenálny violončelista Jodok Cello, ktorý prinesie do ich programu nový rozmer a nezabudnuteľný zážitok. TASR informovala PR manažérka Andrea Sulovská.

Švajčiarsky hudobník Jodok Cello, vlastným menom Jodok Vuille, je medzinárodne uznávaný violončelista a skladateľ, ktorý sa preslávil svojím jedinečným štýlom spájajúcim klasickú hudbu s modernými prvkami. Jeho vystúpenia sa vyznačujú emocionálnou hĺbkou a virtuozitou, pričom využíva inovatívne techniky hry na violončele.

Trio Il Volo v zložení Piero Barone, Ignazio Boschetto a Gianluca Ginoble vystúpi spolu s českým symfonickým orchestrom Bohemian Symphony Orchestra Prague, čo fanúšikom zaručí jedinečnú šou plnú dynamiky a emócií. Zaznejú ich najväčšie hity ako Grande Amore, O Sole Mio a Il Mondo, ktoré oslovujú publikum všetkých vekových kategórií.