Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 18. október 2024Meniny má Lukáš
< sekcia Kultúra

Na Pohode sa predstavia desiatky interpretov, odštartovala ju Para

Na snímke ľudia prichádzajú po otvorení 27. ročníka festivalu Pohoda vo štvrtok 11. júla 2024 v Trenčíne. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Pre návštevníkov, ktorí už zaplnili stanové mestečká, sú pripravené aj ďalšie aktivity.

Trenčín 11. júla (TASR) - Hudobný program na hlavnom pódiu na festivale Pohoda otvorila slovenská kapela Para. Publikum na trenčianskom letisku roztancovala známymi hitmi ako Doma dobre či Otec. Hudobná skupina bola podľa organizátorov jednou z najspomínanejších na zozname želaní návštevníkov.

Na festivale sa okrem nej počas nasledujúcich troch dní predstavia i desiatky ďalších interpretov. Prvý deň fanúšikov vystúpením potešia britskí interpreti James Blake a Skepta, ale aj mladá interpretka Arlo Parks. Vo štvrtok večer sa na jednom pódiu stretnú kapely Zlokot a Got Blue Balls a spoločným koncertom si pripomenú zosnulú hudobníčku Stanku Apfelovú.

Pre návštevníkov, ktorí už zaplnili stanové mestečká, sú pripravené aj ďalšie aktivity. Naplánované sú rôzne workshopy, diskusie či inscenácie. Ľudia sa počas horúcich dní môžu schladiť na zatienených plochách a pod špeciálnymi rozprašovačmi. Organizátori na nich zároveň apelovali, aby nezabúdali na pitný režim a nosili pokrývku hlavy.