Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 24. október 2024Meniny má Kvetoslava
< sekcia Kultúra

Súčasťou podujatia pre seniorov v Trnave je aj divadelné predstavenie

Ilustračné foto. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Súčasťou podujatia bola aj prezentácia činností a aktivít organizovaných na základe spolupráce medzi TTSK a krajskou organizáciou Jednoty dôchodcov.

Trnava 24. októbra (TASR) - Trnavský samosprávny kraj (TTSK) organizuje počas štvrtka podujatie venované seniorom pod názvom Mesiac úcty k starším. Súčasťou podujatia je aj divadelné predstavenie. TASR o tom informovala hovorkyňa TTSK Natália Petkáčová.

Dopoludňajší program sa uskutočnil na Strednej odbornej škole poľnohospodárstva a služieb na vidieku v Trnave. Seniori sa zúčastnili napríklad na prednáškach o zdravom životnom štýle. Okrem toho dostali odporúčania, ako predchádzať podvodom.

Súčasťou podujatia bola aj prezentácia činností a aktivít organizovaných na základe spolupráce medzi TTSK a krajskou organizáciou Jednoty dôchodcov na Slovensku, ako aj odovzdanie ocenení aktívnym členom. "Poobede bude program pokračovať v župnom Divadle Jána Palárika v Trnave divadelným predstavením Dzjéra do sveta v podaní Divadla na TrakOch," doplnila Petkáčová.