Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 23. september 2024Meniny má Zdenka
< sekcia Kultúra

To tu ešte nebolo!

Foto: JVS Trade

Žiarivý svet rozprávok WINTER WONDELRLAND prichádza po prvýkrát na Slovensko!

Bratislava 23.septembra (OTS) - Na Slovensko prichádza po prvýkrát žiarivý svet plný zázrakov, rozprávok a fantázie, ktorý poteší malých aj veľkých návštevníkov. Vydajte sa na kúzelnú cestu do ríše svetiel, dobrodružstva a zábavy v najväčšom svetelnom parku v Európe. Park inšpirovaný najväčšou svetovou atrakciou Glow Garden v Dubaji, otvára svoje brány 19. októbra na Dostihovej dráhe v bratislavskej Petržalke.



WINTER WONDERLAND rozžiari veľkolepými svetelnými inštaláciami rozľahlý park Dostihovej dráhy v bratislavskej Petržalke. Rozprávkový zábavný svetelný park, aký tu ešte nebol priváža do Bratislavy spoločnosť JVS Trade Group, za ktorou stoja veľkolepé projekty ako Šmolkovia-Magický svet, výstavy Cosmos Discovery, Titanic, Tutanchamon či Poklad Inkov.

„Veríme, že slovenská premiéra nášho rozprávkového zábavného parku WINTER WONDERLAND na Dostihovej dráhe v bratislavskej Petržalke nadchne celé Slovensko. Inšpirovali sme sa najväčším svetovým svetelným parkom Glow Garden v Dubaji. Minulý rok sme mali premiéru v Prahe a tento rok sme sa pre veľký úspech rozhodli rozšíriť aj na Slovensko. Niečo podobné tu ešte nebolo,“ opisuje nový svetelný park WINTER WONDERLAND Zuzana Benediktová z tímu WINTER WONDERLAND.

Nádherný žiarivý svet rozprávok a fantázie bude plný veľkolepých svetelných inštalácií, interaktívnych atrakcií a zábavy.



„Stretnete sa s Popoluškou, Šípkovou Ruženkou, Kráskou a Zvieraťom, Pinokiom aj Levím kráľovstvom. Prejdete sa podmorským bludiskom, zahráte si na farebnom klavíri alebo si zatancujete s tučniakmi. Nájdete tu aj nádherné Labutie jazero, jednorožca, africkú savanu, veľkého krokodíla či nádherný hovoriaci strom. Práve interaktívne atrakcie sú novinkou, ktoré zo svetelného parku robia to najlepšie miesto zábavy pre celú rodinu,“ pozýva Zuzana Benediktová z tímu WINTER WONDERLAND.

Najväčší európsky svetelný zábavný park WINTER WONDERLAND otvára svoje brány 19. októbra. Tisícky svetiel a hudby sa spoja do jedinečnej atmosféry a vytvoria tak veľkolepý svet fantázie a rozprávok. Na návštevníkov čakajú okrem rozprávkových zámkov, plesov princezien či podmorskej ríše aj krásne osvetlené rozprávkové kolotoče. Pripravené budú aj svetelné hojdačky, bludisko, kúzelná záhrada plná víl a množstvo ďalších atrakcií. Školákov a zvedavé deti poteší prírodovedný chodník, ktorý ich naučí, ako chrániť prírodu aj v meste. Súčasťou WINTER WONDERLANDu bude aj kvalitné občerstvenie a všetko zázemie pre návštevníkov. A to všetko za cenu jednej vstupenky! Winnter Wonderland bude otvorený každý deň od 15 hod do 21 hodiny. Vstupenky sú k dispozícii online https://www.winterwonderland.sk/vstupenky alebo priamo na mieste v pokladni.



Zároveň máte možnosť nákupu EARLY BIRD FLEXI vstupeniek za zvýhodnenú cenu. Ponuka však potrvá len do 30. septembra. Vzhľadom na kapacitu parku odporúčame zakúpenie vstupeniek vopred. Viac informácií na www.winterwonderland.sk