Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 16. september 2024Meniny má Ľudmila
< sekcia Magazín

Alica je sebaistá a obdarená umeleckým talentom

Ilustračná fotka. Foto: Teraz.sk

Tieto dámy svoje kontakty s vplyvnými ľuďmi inteligentne využívajú na to, aby presadili svoje záujmy, pretože sú ctižiadostivé.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 6. septembra (TASR) - Ženské meno Alica má nejasný pôvod. Je pravdepodobne odvodené zo staronemeckého mena Adelheid, čo v preklade znamená "vznešená bytosť". Na slovenskom území sa toto meno vyskytuje málokedy.

Alice majú meniny 6. septembra. Patria k ženám, ktoré vedia dotiahnuť svoje plány. Sú sebaisté a pomerne panovačné. V škole dosahujú Alicky celkom dobré výsledky, no dôležitejší je pre ne výber povolania. Najlepšie sa cítia v pozícii, ktorá prináša trochu rizika. Často sú obdarené umeleckým talentom.

Tieto dámy svoje kontakty s vplyvnými ľuďmi inteligentne využívajú na to, aby presadili svoje záujmy, pretože sú ctižiadostivé. Mali by si dávať pozor na prepracovanie a dožičiť si čas na spánok.

Ovplyvňujú ich planéty Jupiter a Neptún. Alicine šťastné farby sú svetlozelená, modrá a biela. Ochranné rastliny skorocel, pľúcnik, kamene akvamarín a smaragd.