Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 24. október 2024Meniny má Kvetoslava
< sekcia Magazín

Blíži sa zimná verzia Uprising Winter Edition 2024

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Cocoman & Pokyman je česko-slovenské duo, ktoré na Uprising Winter Edition predstaví svoj nový album.

Bratislava 23. októbra (TASR) - Uprising Winter Edition čiže zimná verzia festivalu Uprising aj tento rok prináša jedinečný mix svetových aj domácich interpretov, ktorých energia fanúšikov rozohreje. Vystúpia Nneka, Ed Solo, Catching Cairo a česko-slovenská dvojica Cocoman & Pokyman, ktorí pokrstia svoj nový album. Tento hudobný večer sa uskutoční 22. novembra v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC). TASR informoval PR manažér Sveťo Moravčík.

Nneka je charizmatická nemecko-nigerijská speváčka, ktorá jedinečným mixom reggae, soulu a hip-hopu určite očarí. Jej podmanivý hlas a emotívne vystúpenia patria medzi vrcholy každého festivalu.

Legendárny DJ a producent Ed Solo, ktorý patrí medzi kľúčové postavy jungle a drum & bass scény, prinesie energický set, ktorý rozprúdil atmosféru na festivaloch ako Glastonbury či Shambhala. Jeho vystúpenie je nevyhnutným zážitkom pre každého fanúšika týchto žánrov.

Britská speváčka Catching Cairo, známa nádhernými soulful vokálmi, fanúšikov po veľkom úspechu na letnom Uprisingu znovu vtiahne do svojho magického sveta drum & bassu. Jej energia a schopnosť spojiť publikum vytvárajú nezabudnuteľný zážitok.

Kaya Fyah je talentovaná speváčka s jamajskými a juhoafrickými koreňmi. Prinesie silný vokál v sprievode dídžejky Jessi G-Shellz a spoločne diváka zavedú do sveta dynamickej jungle music.

Cocoman & Pokyman je česko-slovenské duo, ktoré na Uprising Winter Edition predstaví svoj nový album. Ich vystúpenie prinesie rozmanitý, multižánrový, energetický set plný noviniek z albumu, ale aj overených hitoviek od oboch interpretov.