Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 24. október 2024Meniny má Kvetoslava
< sekcia Magazín

Dognet vydáva knihu, ktorá naučí kohokoľvek zarábať na internete

Dognet vydáva knihu, ktorá naučí kohokoľvek zarábať na internete vďaka vlastnému online projektu Foto: Dognet

Dognet vydáva knihu, ktorá naučí kohokoľvek zarábať na internete vďaka vlastnému online projektu.

Bratislava 1. júla (OTS) - Affiliate sieť Dognet, ktorá v CEE pôsobí už viac ako sedem rokov, vydáva novú knihu Tvorba zarábajúceho webu krok za krokom. Jej cieľom je vysvetliť, ako si vytvoriť online projekt, ktorý sa stane zdrojom príjmu, aj úplnému laikovi. Je to už šiesta kniha z ich dielne a vychádza v desaťtisícovom náklade v slovenskej aj českej verzii.

Pre Dognet je dlhodobým cieľom a poslaním edukovať trh a ukazovať možnosti affiliate marketingu aj bežným ľuďom,“ hovorí Štefan Polgári, Co-Founder a Managing Director siete. Takto sieť pravidelne získava aj nových publisherov pre svoje kampane. Aktuálne spravuje affiliate kampane viac ako 700 e-shopom z celej Európy a v roku 2020 im priniesla obrat viac ako 55 miliónov eur. Počas svojho pôsobenia vyplatila sieť partnerom (publisherom) skoro osem miliónov eur.

Šiesta kniha v poradí
Po úspešných knihách, ako je Online marketing a tvorba zarábajúceho webu či 123 tipov pre online a affiliate marketing, pripravila sieť novú publikáciu. Tá je zameraná rýdzo na affiliate publisherov začiatočníkov. Vysvetľuje im, ako začať doslova krok po kroku. „Obsah sme konzultovali s desiatkami odborníkov, no aj s viac ako 30 laikmi bez akýchkoľvek skúseností s tvorbou webu alebo online marketingom. Všetko preto, aby bola kniha zrozumiteľná naozaj pre každého,“ konštatuje Hana Čajková, autorka knihy, ktorá sa už na jednej publikácii siete Dognet podieľala.

Kniha má skoro 200 strán a obsahuje konkrétne návody, ukážky a odporúčania pre ľudí, ktorí si chcú vytvoriť web a zarobiť na ňom. „Nezabúdajme ani na online platformu, kde sa môže zadarmo prihlásiť každý majiteľ knihy. Práve tam získa tie najnovšie informácie pre svoje nové podnikanie,“ dodáva Čajková, ktorá bude projekt a platformu spravovať aj naďalej.

Noví partneri pre e-shopy siete
Od knihy si veľa sľubujeme,“ hovorí Petronela Pivarčiová, Country Manager pre Slovensko v rámci siete Dognet. Tá v sieti pôsobí už skoro päť rokov. Za tento čas komunikovala so stovkami marketérov a majiteľov e-shopov. „Pre e-shop je kľúčové, aby mal v affiliate kampani kvalitných partnerov, ktorí dajú propagácii pridanú hodnotu. Preto dennodenne pracujeme na tom, aby sme poskytovali čo najlepšiu službu klientom a aj publisherom,“ uzatvára Petronela.

Kniha Tvorba zarábajúceho webu krok za krokom je oficiálne k dispozícii od 5. júla 2021 na e-shope dognet.store alebo v každom dobrom kníhkupectve tak na Slovensku, ako aj v Česku.