Bývalí prezidenti si vychutnali aj vývar z prepeličky s maslovou koreňovou zeleninou a terinou z prepeličky.
Autor TASR
Bratislava 17. januára (TASR) – Grilovaná bravčová panenka s hubami na masle, šalotkovým džemom, smotanovo-vínnou omáčkou a domáce zemiakové šúľance boli hlavným jedlom, na ktorom si v piatok pochutnali bývalí prezidenti. Tí absolvovali v Prezidentskom paláci spoločný obed so súčasnou hlavou štátu Zuzanou Čaputovou.
"Prvé reakcie boli také, že boli spokojní," povedala prezidentka po obede s tým, že menu vyberala spolu s kolegami. Ako doplnila, vyhnúť sa chceli tomu, čo nemajú exprezidenti radi. V Prezidentskom paláci sa kuchyňa nenachádza, takže jedlo sa muselo priniesť.
Ako predjedlo bola servírovaná terina z králika s jogurtovou espumou a estragónovým olejom. Bývalí prezidenti si vychutnali aj vývar z prepeličky s maslovou koreňovou zeleninou a terinou z prepeličky. Ako dezert bol podávaný red velvet s malinami, čučoriedkami a vanilkovým mascarpone.
Bývalý prezident Rudolf Schuster uviedol, že obed bol perfektný. "Neboli ryby ani divina, takže ja som mal dnes hody," dodal Schuster.
"Prvé reakcie boli také, že boli spokojní," povedala prezidentka po obede s tým, že menu vyberala spolu s kolegami. Ako doplnila, vyhnúť sa chceli tomu, čo nemajú exprezidenti radi. V Prezidentskom paláci sa kuchyňa nenachádza, takže jedlo sa muselo priniesť.
Ako predjedlo bola servírovaná terina z králika s jogurtovou espumou a estragónovým olejom. Bývalí prezidenti si vychutnali aj vývar z prepeličky s maslovou koreňovou zeleninou a terinou z prepeličky. Ako dezert bol podávaný red velvet s malinami, čučoriedkami a vanilkovým mascarpone.
Bývalý prezident Rudolf Schuster uviedol, že obed bol perfektný. "Neboli ryby ani divina, takže ja som mal dnes hody," dodal Schuster.