Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 4. júl 2024Meniny má Prokop
< sekcia Magazín

Helena Vondráčková ohlásila špeciálny vianočný koncert v Bratislave

Na snímke Helena Vondráčková. Foto: TASR

Hosťami koncertu budú Sagvan Tofi, Olga Lounová a tanečník stepu Tomáš Slavíček.

Bratislava 2. júla (TASR) - Helena Vondráčková ohlásila špeciálny vianočný koncert. V bratislavskej Peugeot aréne uvedie 28. novembra koncert Helena Vondráčková a přátelé. Opäť predvedie veľkolepú šou, pre ktorú už teraz pripravuje pár prekvapení. Hosťami koncertu budú Sagvan Tofi, Olga Lounová a tanečník stepu Tomáš Slavíček. TASR informovala PR manažérka Andrea Čurná.

"Bratislavský vianočný koncert začnem intenzívnejšie plánovať po dovolenke a oddychu. Určite tam bude prekvapenie, ktoré vám však teraz neprezradím. Keďže milujem slovenské publikum, tak už teraz sa na vás veľmi teším," odkazuje speváčka slovenským fanúšikom.

Na vianočných šou každoročne zaznieva to najlepšie z tvorby Heleny Vondráčkovej. I preto sa na ne diva českej hudobnej scény vždy teší už niekoľko týždňov vopred.

"Vianočné koncerty sú pre mňa veľkou zmenou z môjho tradičného repertoáru. Atmosféra na vystúpeniach býva čarovná. Vychutnávam si každú pieseň a doslova každučkú minútu. Celý ten čas je najmä o posolstve lásky a pokoja, ktoré takto cez piesne ľuďom prinášame. A túto možnosť si nesmierne vážim. Absolvovala som už pekných pár vianočných koncertov. V rámci prípravy sa snažíme, aby každý rok bolo vystúpenie trochu iné. Dávam si pozor hlavne na to, aby sme sa neopakovali. Je to mix mojich hitov, ktoré majú ľudia radi, pri ktorých je vždy jeden blok piesní s vianočnou tematikou," dodáva speváčka.

Helena Vondráčková v tomto období oslavuje 60 rokov na scéne. Pri tejto príležitosti vydala nedávno album remixov Dlouhá noc (Dance Hits Collection). Sú na ňom známe hity v tanečnej úprave a v modernom šate. Pilotným singlom je Sladké mámení z filmu S tebou ma baví svet.