Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 8. september 2024Meniny má Miriama
< sekcia Magazín

Countryfest v Jaslovských Bohuniciach sa začína v piatok

Na snímke vystúpenie skupiny Šidlo na medzinárodnom hudobnom festivale Countryfest Bohunice 2018 v Jaslovských Bohuniciach v sobotu 21. júla 2018. Foto: TASR Lukáš Grinaj

Návštevníci v rámci areálu nájdu rôzne stánky od lokálnych výrobcov.

Jaslovské Bohunice 15. júla (TASR) - Od piatka do nedele (19. - 21. 7.) sa v Jaslovských Bohuniciach v okrese Trnava uskutoční festival Countryfest Bohunice. V tamojšom prírodnom amfiteátri bude znieť country, folk a príbuzné hudobné žánre. TASR o tom informoval výkonný riaditeľ Oblastnej organizácie cestovného ruchu (OOCR) Trnava Tourism Alexander Prostinák.

"Tento rok máme opäť silný festivalový line-up, ktorý so sebou prináša mnoho noviniek vrátane headlinerov, ktorí u nás ešte nehrali," priblížil Roman Áč, ktorý je poverený organizáciou festivalu. Vystúpiť by malo 16 účinkujúcich, medzi nimi napríklad Adam Ďurica alebo český pesničkár Pokáč.

Návštevníci v rámci areálu nájdu rôzne stánky od lokálnych výrobcov. Pripravené sú aj ďalšie sprievodné aktivity pre deti a dospelých. Organizátorom podujatia je obec Jaslovské Bohunice.